Termeni si conditii

Important: Site-ul www.vacantalowcost.ro nu este si nu actioneaza ca un operator turistic. Rezervarea si cumpararea serviciilor turistice prezentate pe www.vacantalowcost.ro se efectueaza, urmarind linkurile corespunzatoare, direct pe site-urile oficiale ale operatorilor aerieni sau pe Paravion.ro (o platforma de rezervari in timp real de bilete de avion ce are la baza motorul de rezervare al Amadeus, cel mai mare sistem de rezervari din lume) si respectiv Booking.com (cea mai puternica platforma de rezervari hoteliere din Europa).

Site-ul www.vacantalowcost.ro nu proceseaza plati electronice si nu poate accesa in niciun fel informatiile dumneavoastra financiare (cont bancar, numar de card, etc), aceste date fiind procesate exclusiv de companiile mai sus mentionate in cazul in care decideti sa faceti o rezervare. Confidentialitatea acestor date, cat si valabilitatea serviciilor turistice achizitionate va sunt garantate conform termenelor si conditiilor site-ului pe care faceti rezervarea.

Preturile pentru biletele de avion, respectiv camerele de hotel prezentate pe VacantaLowCost.ro sunt valabile in momentul afisarii lor pe site, acestea putand varia in timp (chiar si in intervale foarte scurte de timp – in special in cazul biletelor de avion).

Despre site-ul VacantaLowCost.ro

Site-ul www.vacantalowcost.ro (denumit in continuare VacantaLowCost.ro) este creat si administrat de SC Konk Media SRL, CUI RO 24753359, Nr. Inregistrare in registrul comertului J40/19427/2008, inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 15497.

Date de contact:

 • E-mail: contact@vacantalowcost.ro
 • Telefon: +4 0732 166 091
 • Adresa de corespondenta: Str. Camil Ressu, nr. 16, bl. B4 bis, sc.1, et. 1, ap. 2, Sector 3, Bucuresti

VacantaLowCost.ro ofera o suita de resurse si servicii online in conditiile si limitele prezentate in acest document. Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de VacantaLowCost.ro, acest lucru este echivalent cu acceptarea integrala, fara obiectii, de catre dumneavoastra a termenelor si conditiilor de mai jos. Acest document poate fi modificat fara o notificare in prealabil si este obligatia dumneavoastra sa il verificati periodic pentru a va asigura ca acceptati in intregime conditiile de utilizare a site-ului VacantaLowCost.ro.

VacantaLowCost.ro are dreptul, dar nu si obligatia, de a impune aceste termene si conditii prin toate mijloacele care ii stau la dispozitie, de la moderare, blocare cont, etc. pana la actiuni in instanta, in concordanta cu legile Romaniei.

Terti

Printre serviciile oferite de VacantaLowCost.ro se numara si promovarea altor site-uri (ale operatorilor aerieni, ale hotelurilor, ale agentiilor de turism, de rezervari bilete de avion, de rezervari hoteliere etc). Continutul acestor site-uri nu este administrat de VacantaLowCost.ro si nu ne asumam raspunderea pentru eventualele diferente intre informatiile prezentate pe VacantaLowCost.ro si cele oferite de site-urile respective.

De asemenea va asumati intreaga raspundere pentru folosirea serviciilor altor site-uri, inclusiv rezervari de bilete de avion sau hoteliere, ca urmare a accesarii unor linkuri de pe VacantaLowCost.ro.

Paginile site-ului VacantaLowCost.ro pot contine reclame / anunturi publicitare care promoveaza produse si servicii ale clientilor SC Konk Media SRL.
Newsletter

Newsletterul VacantaLowCost.ro poate contine: cele mai noi oferte de vacante, de bilete de avion sau cazare, stiri legate de activitatea operatorilor aerieni, turistici sau hotelieri, publicate pe VacantaLowCost.ro, discutii de pe forumul VacantaLowCost.ro dar si reclame ale clientilor VacantaLowCost.ro
Orice vizitator VacantaLowCost.ro poate solicita abonarea la newsletterul zilnic dupa cum urmeaza: In cadrul procesului de inregistrare a contului de utilizator va fi bifata optiunea de abonare la newsletter. Dupa trimiterea formularului, pe adresa de email furnizata, va ti trimis un email de confirmare. Contul va deveni activ si abonarea la newsletter confirmata doar dupa accesarea link-ului din acest email.

Va puteti dezabona in orice moment de la newsletterul VacantaLowCost.ro accesand unul din cele doua linkuri de dezabonare din oricare newsletter primit sau din optiunile contului personal pe VacantaLowCost.ro. Atentie! Dezabonarea de la newsletter nu implica si anularea contului de utilizator si nici stergerea datelor dumneavoastra din baza de date VacantaLowCost.ro.

Pentru stergerea completa a contului de utilizator si a datelor dumneavoastra din baza de date VacantaLowCost.ro, va rugam sa ne trimiteti o solicitare electronica pe adresa contact@vacantalowcost.ro sau o solicitare scrisa pe adresa noastra de corespondenta.

Materialele si informatiile accesibile

Continutul, design-ul, elementele de grafica ale site-ului VacantaLowCost.ro, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si/sau catre utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin KONK MEDIA SRL si reprezinta continutul site-ului VacantaLowCost.ro. Continutul site-ului VacantaLowCost.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale prin afisare pe ecranul unui computer personal sau a unui alt dispozitiv electronic de afisare a unei pagini web si/sau prin imprimare/descarcare, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective. Orice utilizare a continutului site-ului VacantaLowCost.ro de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al KONK MEDIA SRL si in conditiile stabilite in mod exclusiv de catre KONK MEDIA SRL. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata, facuta pe un site de internet sau in orice alta parte, a continutului site-ului VacantaLowCost.ro sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal si necomercial. KONK MEDIA SRL isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a Continutului Site-urilor in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa: [adresa de corespondenta a KONK MEDIA SRL] sau prin e-mail la adresa contact@vacantalowcost.ro. Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site-ul VacantaLowCost.ro isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor precum si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site-ul VacantaLowCost.ro, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea KONK MEDIA SRL, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Politica de confidentialitate si protejare a datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal colectate de VacantaLowCost.ro

Anumite facilitati oferite de VacantaLowCost.ro sunt disponibile doar in urma inregistrarii unui cont de utilizator. In cadrul procesului de inregistrare, VacantaLowCost.ro colecteaza si stocheaza in baza de date urmatoarele date personale:

 • Adresa de email (informatie obligatorie in procesul de inregistrare)
 • Avatar (poza reprezentativa - informatie optionala care poate fi completata ulterior inregistrarii pe VacantaLowCost.ro, in cadrul profilului personal)
 • Nume (informatie optionala care poate fi completata ulterior inregistrarii pe VacantaLowCost.ro, in cadrul profilului personal)
 • Prenume (informatie optionala care poate fi completata ulterior inregistrarii pe VacantaLowCost.ro, in cadrul profiului personal)
 • Data nasterii (informatie optionala care poate fi completata ulterior inregistrarii pe VacantaLowCost.ro, in cadrul profilului personal)
 • Adresa (localitate, judet)
 • Sex (informatie optionala care poate fi completata ulterior inregistrarii pe VacantaLowCost.ro, in cadrul profiului personal)
 • Ocupatie (informatie optionala care poate fi completata ulterior inregistrarii pe VacantaLowCost.ro, in cadrul profiului personal)
 • Domeniu de activitate (informatie optionala care poate fi completata ulterior inregistrarii pe VacantaLowCost.ro, in cadrul profiului personal)
 • Motto (informatie optionala care poate fi completata ulterior inregistrarii pe VacantaLowCost.ro, in cadrul profiului personal)
 • Hobby-uri si timp liber (informatie optionala care poate fi completata ulterior inregistrarii pe VacantaLowCost.ro, in cadrul profiului personal)
 • Destinatiile preferate (informatie optionala care poate fi completata ulterior inregistrarii pe VacantaLowCost.ro, in cadrul profiului personal)
 • Vacanta de vis (informatie optionala care poate fi completata ulterior inregistrarii pe VacantaLowCost.ro, in cadrul profiului personal)

Scopul colectarii datelor si considerente legale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Konk Media SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este asigurarea, imbunatatirea si personalizarea serviciilor oferite de VacantaLowCost.ro utilizatorilor sai.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare in scopurile mentionate mai sus. Refuzul dumneavoastra de a furniza datele cerute are ca rezultat direct limitarea sau blocarea accesului dumneavoastra la respectivele facilitati, actiune semnalata automat de sistemul software al VacantaLowCost.ro sau in urma unui proces de validare manuala.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate niciunei alte parti, exceptie facand cazurile mentionate mai jos.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere electronica pe adresa contact@vacantalowcost.ro sau cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Konk Media SRL, Aleea Fuiorului 1, Bloc H25, Apartament 37, Sector 3, Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

VacantaLowCost.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. VacantaLowCost.ro poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

 • Cu acordul dumneavoastra
 • Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dumneavoastra
 • In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastra
 • Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de VacantaLowCost.ro doar in masura in care este necesara asistenta lor
 • Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca: (a) e prevazut intr-o dispozitie legala; (b) protejeaza drepturile companiei VacantaLowCost.ro sau companiilor afiliate; (c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala; (d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica; (e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
 • in cazul in care activitatile dumneavoastra contravin termenilor si conditiilor statuate de VacantaLowCost.ro, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii
 • In cazul in care VacantaLowCost.ro fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator
 • In cazul in care VacantaLowCost.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei.

In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul VacantaLowCost.ro. 

Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale VacantaLowCost.ro

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apatinand VacantaLowCost.ro, cum ar fi comentarii, forum-uri, chat-uri, liste de discutii pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora VacantaLowCost.ro nu are nici un control. VacantaLowCost.ro nu este responsabil pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand VacantaLowCost.ro.

© VacantaLowCost.ro 2010. Toate drepturile rezervate.
Site-ul VacantaLowCost.ro este operat de Konk Media SRL, CUI RO 24753359, Nr. Inregistrare in registrul comertului J40/19427/2008.
VacantaLowCost.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele diferente intre informatiile de pe site si cele de pe site-urile operatorilor aerieni, site-urile de rezervari bilete de avion, site-urile de rezervari hoteliere sau site-urile agentiilor de turism.
Pentru sugestii si reclamatii, ne puteti contacta la contact@vacantalowcost.ro.