Forum » Sugestii si reclamatii » Sugestii si recomandari » Diferenta oferta site si cea a hotelurilor

Diferenta oferta site si cea a hotelurilor

Postat de teodoreanusorin la 11:27 pe 27 Ianuarie 2011 RaportRaporteaza      Raspunde
Buna Ziua. Am urmarit mai multe posibile destinatii si la fiecare m-am lovit de un aspect pe care sincer nu l-am inteles. Exista o diferenta intre oferta afisata pe site si cea a hotelului sau a companiei aviatice. Spre exemplu, o excursie la Roma de 3 -4 zile apare la pretul de 147 euro cu toate taxele de avion, cazare si mic dejun. In schimb, cand vizualizez site-ul hotelului, doar pretul pe camera costa pentru respectiva perioada 135 euro, la care se adauga si costul biletului de avion de 65 euro plus 30 euro pentru 1 bagaj. Ar insemna un total de 200-230 euro. Nu inteleg, cum ajungeti voi la oferta de 147 euro ? Asa se intampla si la restul ofertelor, apar aceste diferente pe care nu le inteleg si nu stiu care este de fapt oferta reala. Multumesc. Astept raspuns.
Postat de officer la 02:21 pe 31 Ianuarie 2011 RaportRaporteaza      Raspunde
Salut Sorin,

Pretul afi at pe VacantaLowCost.ro este pentru o persoan . Pre ul camerei de pe Booking.com este pentru o camer dubl .

Deci, o vacan pentru dou persoane are ca pre :

2 x (bilet avion + taxe) + 1 x pre camer dubl

Pre ul final pe care îl va pl ti o persoan (pre ul afi at pe VacantaLowCost)

1 x (bilet avion + taxe) + 1/2 x pre camer dubl .Cred c celor de la VacantaLowCost le-ar fi util un redesign al paginii de ofert , ca s fie totul mai clar Happy Dac te mai pot ajuta cu ceva, let me know, sunt un fan înr it al acestui site Big-grin
Postat de officer la 02:22 pe 31 Ianuarie 2011 RaportRaporteaza      Raspunde
si poate activeaza si diacriticele Big-grin
Postat de VacantaLowCost la 23:57 pe 7 Februarie 2011 RaportRaporteaza      Raspunde
Multumim fanilor nostri pentru ajutor Happy. Intr-adevar, tarifele la hotel sunt pe camera (dubla / twin, apartament, studio etc), nu pe persoana (am zis noi ca e bine sa fie la fel ca pe Booking.com Big-grin). La avion in schimb tarifele sunt pe persoana. Cu toate taxele incluse.

PS: Mai greu cu diacriticele, le-am pus pe "to-do list" Happy
Postat de aky_bm la 22:17 pe 12 Februarie 2011 RaportRaporteaza      Raspunde
Am inteles f bine cum ajung biletele sa coste atat....pretul la avion e intreg pe persoana la cazare e pe jumatate , fiind camera dubla, am plecat asa la Praga si urmeaza sa plec la Barcelona peste 4 saptamani, eu am o alta problema nu prea stiu cum functioneza rezervarea la avion sau hotel si atunci m-am dus la o agentie si am rugat un agent sa-mi faca rezervarile....ceea ce nu mi se pare ok ca se uita ala la mine ca la musca tete, si ma intreba unde am gasit eu asa oferte. Si eu sunt mare fan al acestui site si urmaresc in permanenta ofertele, dar cateodata sunt incurcate si nu sunt reactualizate si nu stii daca data de 1-4 aprilie este in anul 2010 sau in 2011. De exemplu la sfarsitul lunii martie sau inceputul lui aprilie 2011as vrea sa plec intr-o mini vacanta la Londra....cine i-mi spune sau cine ma ajuta sa o incropesc in limite rezonabile de pret si-mi explica cum sa procedez....va multumesc anticipat
Postat de adnana_nana la 18:50 pe 3 Iunie 2011 RaportRaporteaza      Raspunde
toate agentiile procedeaza asa, ar trebui reclamati la OPC, eu am gasit urmatoarele situatii, excursia 250 euro + 230 roni + 55 euro nu stiu ce traversare + bacsisuri pentru sofer hamali si altii, mai fratilor, faceti calculul si puneti pe siteuri pretul real, agentiile nu sunt sincere, cand ajungi acolo incep sa-ti spuna , ideal este sa afli inainte, dar se poate si altfel adica sa te trezesti ca trebuie sa platesti taxa de aeroport care nu este mica deloc , sa platesti nu stiu ce excursie care in program este optionala dar daca raman doar doua persoane care nu vor sa mearga in excursie , musai sa platesti si sa mergi, in fine, pretul nu este corect afisat nici la circuite excursii sejururi nici la avion.
Postat de claudiaopen la 01:48 pe 21 Octombrie 2011 RaportRaporteaza      Raspunde
Agentiile nu au cum sa posteze decat pretul pe care il pot factura.
Nu li se pot da celor de la agetie nici un fel de documente sa acopere cheltuielile cu bacsisurile date, care de altfel se practica in foarte multe tari. Pentru ca cei care le incaseaza, in procent foarte mare le declara la venituri. Nu vorbesc despre tarile cu aceleasi obiceiuri ca ale noastre, romanii, care nu ar declara nici ce este evident. Agentiile daca ar trece pe factura emisa, sumele de bani care se vor da bacsis, sau alte taxe pentru vizitarea unor obiective turistice, vor trebui sa impoziteze acele sume fcu TVA si cu impozit pe profit .
Asa ca nu au cum sa afiseze un pret total, pentru ca toata lumea va voi pentru acel pret factura si chitanta.
Este simplu.
Iau banii pentru excursie si va anunta pe site ca va trebui sa platiti si alte sume, pe care nu vi le va incasa la facturare. Le veti plati ori in autocae ori la vizitarea obiectivelor turistice.