Forum » Sugestii si reclamatii » Sugestii si recomandari » Paris

Paris

Postat de ana_S la 14:46 pe 16 Noiembrie 2010 RaportRaporteaza      Raspunde
O mini vacanta la Paris in perioada Revelionului?
Postat de VacantaLowCost la 15:23 pe 3 Decembrie 2010 RaportRaporteaza      Raspunde
Buna Ana,

Scuza-ne pentru raspunsul intarziat, am fost plecati din tara vreo cateva zile si am fost foarte ocupati. Din pacate in acest moment pentru Paris nu mai avem oferte bune de Revelion, e prea din scurt si biletele de avion s-au scumpit mult.
Recomandarea noastra este ca pe viitor sa ne contactezi cu cel putin 5-6 saptamani inainte, pentru a putea gasi oferte bune avion + cazare (mai ales daca e vorba de o destinatie si o perioada atat de cautate). Multumim pentru intelegere, echipa VacantaLowCost
Postat de Delia la 09:42 pe 4 Ianuarie 2011 RaportRaporteaza      Raspunde
Buna ziua

Si pe mine m-ar interesa o mini-vacanta la Paris, cu cazare de 3-4 nopti, cu mic dejun inclus pe la sfarsitul lunii mai.

Multumesc pt eventuale sugestii
Postat de nicolusa_1974 la 13:42 pe 6 Ianuarie 2011 RaportRaporteaza      Raspunde
La Multi Ani pe 2011 !!!
M-ar interesa si pe mine ....4 zile la Paris, in jurul datei de 1 mai, se poate ....sau e prea devreme ........?! Multam fain Kiss
Postat de nicolusa_1974 la 13:43 pe 6 Ianuarie 2011 RaportRaporteaza      Raspunde
scuze....4 nopti ...nu 4 zile.........mea culpa .....
Postat de yrynuk23 la 10:32 pe 12 Ianuarie 2011 RaportRaporteaza      Raspunde
buna ziua,
m-ar interesa o oferta de cazare la paris, 3 stele (mai central), pentru 4 persoane-2camere duble , in perioada 1-8 aprilie.De preferat si mic dejun, daca se poate. Multumesc anticipat.
Postat de VacantaLowCost la 00:15 pe 8 Februarie 2011 RaportRaporteaza      Raspunde
Buna!!

Aici gasiti lista ofertelor pentru Paris: http://www.vacantalowcost.ro/vacante/paris.html. Daca nu va face niciuna cu ochiul si vreti o oferta personalizata va rugam sa ne scrieti pe contact@vacantalowcost.ro. Raspundem mai rapid pe mail si asa avem si unde sa trimitem inapoi toate detaliile Happy.

Asteptam mail-urile voastre!
Postat de cojocris la 20:51 pe 22 Martie 2011 RaportRaporteaza      Raspunde
buna
m-ar interesa un paris pt 5-6 zile ,ca si perioada fiind 14-20 iulie,pt 4 pers,inclus avion
plecarea poate fi din bacau sau bucuresti
(evident pe niste preturi rezonabile)
multumesc
Postat de bela_blatniczki la 15:09 pe 8 Februarie 2012 RaportRaporteaza      Raspunde
As dori o oferta pentru Paris: 2 adulti si un copil de 12 ani , cu zbor din Cluj sau Budapesta pentru perioada 07-12 aprilie 2012 +/_ 3 zile.
Postat de cristianraluca la 19:00 pe 18 Februarie 2012 RaportRaporteaza      Raspunde
Buna seara!
V-as ruga mult sa-mi spuneti ce oferte aveti pentru Paris (2 persoane, cazare,avion) pentru luna iulie- august?
Va multumesc,
Raluca
Postat de bela_blatniczki la 12:25 pe 28 Martie 2012 RaportRaporteaza      Raspunde
Buna ziua,as dori sa aflu ce oferte aveti la Paris in perioada 03-08.08.2012 (2 adulti si un copil de 12 ani impliniti) cazare si avion din Budapesta.Va multumesc