Concurs: Castiga un voucher Homeycomb in valoare de 500 de lei

Postat de Silvia Nistor,   16 Noiembrie 2013 in News    
Concurs: Castiga un voucher Homeycomb in valoare de 500 de lei

Homeycomb.ro pune la bataie un voucher de 500 de lei, numai bun pentru Sarbatori, exclusiv pentru voi, prietenii VLC!

Ce trebuie sa faceti? Sa va abonati la newsletter-ul homeycomb.ro creandu-va cont pe site pana la 1 decembrie, urmand linkul de participare din aceasta pagina sau facand click pe oricare dintre bannerele de concurs de pe www.VacantaLowCost.ro sau din newsletterul zilnic VacantaLowCost.ro.

                CLICK AICI PENTRU A PARTICIPA

Important: Linkul de participare contine un cod special de monitorizare motiv pentru care inscrierile efectuate pe Homeycomb.ro fara a da click in prealabil pe acest link nu vor putea fi contorizate.

 

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Aboneaza­te la newsletter­ul Homeycomb.ro si castiga!

 

SECTIUNEA 1. PREVEDERI GENERALE

● Organizatorul campaniei promotionale «Aboneaza­te la newsletter­ul Homeycomb.ro si castiga!» (numita in cele ce urmeaza “Campania”) este SC Effecta Merchandise Exchange SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub J40/11799/2009 si CUI RO26327104, numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”.

● Campania promotionala se va derula in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

● Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe site­ul http://www.vacantalowcost.ro.

● Campania se va desfasura la nivel national, in perioada 16 noiembrie - 1 decembrie 2013, avand ca partener SC KONK MEDIA SRL, cu sediul in Bucuresti, Aleea Fuiorului Nr.1, Bl. H25, Sc. 2, Ap. 37, Sector 3, numar de inregistrare Registrul Comertului J40/19427/2008, CUI RO 24753359, inregistrata in Registrul General al Notificarilor la ANSPDCP sub nr. 15497, potrivit notificarii nr. 2478/01.02.2010, numita in cele ce urmeaza “Partenerul”.

 

SECTIUNEA 2. DREPTUL DE PARTICIPARE

● La aceasta Campanie poate participa orice persoana fizica, cetatean roman, cu varsta de minim 18 ani impliniti pana la data de start a Campaniei. Exceptie fac angajatii Organizatorului si ai celorlalte companii implicate in organizarea si derularea Campaniei, precum si a membrilor familiilor acestora (copii, parinti, sot/sotie). 

● Participarea la Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

 

SECTIUNEA 3. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

● Pentru a participa la aceasta Campanie, orice persoana care indeplineste conditiile de participare descrise la SECTIUNEA 2 de mai sus trebuie sa acceseze oricare dintre bannerele sau linkurile Campaniei ce se vor gasi, in perioada  16 noiembrie - 1 decembrie 2013

1. pe site­ul www.vacantalowcost.ro;

2. in pagina dedicata concursului: http://www.vacantalowcost.ro/news/concurs-castiga-un-voucher-homeycomb-in-valoare-de-500-de-lei_2439.html;

3. in newsletterul zilnic Vacantalowcost.ro.

● Accesand website­ul www.homeycomb.ro prin intermediul linkurilor sau bannerelor de promovare de pe www.vacantalowcost.ro, utilizatorul trebuie sa isi creeze un cont Homeycomb.ro si sa confirme inregistrarea folosind linkul de confirmare primit prin email.

● Se accepta o singura inscriere de persoana. Participantul care se inscrie cu mai multe adrese de e­mail va fi invalidat, pierzand dreptul de atribuire a premiului fara nicio despagubire din partea Organizatorului, in cazul in care va fi extras castigator la tragerea la sorti. In acest caz se va apela la rezervele extrase care vor fi supuse aceleiasi proceduri de validare. In conditiile in care nici rezervele extrase nu pot fi validate conform conditiilor prezentului regulament, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiul astfel neacordat.

● Nu vor fi luate in considerare inscrierile transmise in urmatoarele conditii:

3.2.1. Daca acestea sunt transmise in afara perioadei Campaniei.

3.2.2. Daca acestea au fost efectuate prin tentative de frauda sau prin oricare alte modalitati si/sau echipamente electronice si/sau software decat cele indicate de catre Organizator, ori au fost efectuate cu nerespectarea oricareia dintre conditiile si termenii Regulamentului.

● Desemnarea castigatorului se va realiza in data de 3 decembrie 2013, prin tragere la sorti, folosind serviciul www.tragerilasorti.ro.

 

SECTIUNEA 4. PREMIILE

● In masura indeplinirii conditiilor sus­mentionate, castigatorul va primi un voucher pentru cumparaturi pe www.homeycomb.ro in valoare de 500 de lei, valabil 30 de zile de la data primirii lui.

● Valoarea totala comerciala a premiilor prezentei Campanii este de 500 de lei.

● Premiul acordat nu poate fi inlocuit cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lui in bani. In cazul refuzului Castigatorului de a beneficia depremiu (prin refuzul unui castigator insemnand ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului) sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului. In asemenea cazuri, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiile respective.

● Procedura de validare a castigatorului si de acordare a premiului este descrisa la Sectiunea 5 din cadrul acestui Regulament.

 

SECTIUNEA 5. ACORDAREA PREMIILOR SI VALIDAREA CASTIGATORILOR

● Toti participantii care indeplinesc dreptul de participare de la Sectiunea 2 si respecta mecanismul promotiei descris la Sectiunea 3 din prezentul Regulament vor fi centralizati intr­o baza de date electronica din care se va efectua tragerea la sorti folosind serviciul www.tragerilasorti.ro. Tragerea la sorti va avea loc in data de 3 decembrie 2013, cand va fi extras 1 castigator si 2 rezerve.

● Castigatorul va fi instiintat printr­un email de catre un reprezentant al Organizatorului despre rezultat in maxim 5 zile lucratoare de la data efectuarii extragerii pe adresa de email furnizata in momentul inscrierii in Campanie. In cazul in care castigatorul nu raspunde la mesaj in perioada mentionata mai sus, Organizatorul  depunand toate eforturile necesare in acest sens, acesta va fi invalidat, pierzand dreptul de atribuire a premiului fara nicio despagubire din partea Organizatorului sau Partenerului si se va apela la rezervele extrase care vor fi supuse aceleiasi proceduri de validare. In conditiile in care nici rezervele extrase nu pot fi validate conform conditiilor prezentului regulament, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiul astfel neacordat.

● La momentul contactarii sale conform art. 5.2 de mai sus, castigatorul va primiinformatii cu privire la premiul castigat, modalitatea si procedura ce trebuie respectata pentru a putea fi validati final si pentru a intra in posesia premiului.

● Orice eventuala contestatie, inclusiv privind modul de validare si acordare a unui premiu, poate fi formulata in scris de catre participant si depusa personal sau expediata prin posta, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data incheierii promotiei, pe adresa: SC Effecta Merchandise Exchange SRL ­ Soseaua Pipera – Tunari nr. 1/4, Cladirea Nord City Tower , Etaj 2, Voluntari, Jud. Ilfov, Cod Postal 729941.

● Contestatia se va solutiona, in termen de maximum 5 zile lucratoare de la primire. In cazul in care contestatorul va fi nemultumit de decizie, se va incerca rezolvare contestatiei pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

SECTIUNEA 6. DISPOZITII FINALE

● Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

● Prin comunicarea datelor personale in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, participantii si castigatorii Campanie isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor personale sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea efectuarii selectarii castigatorilor, validarii si atribuirii premiilor.

● La cererea expresa a acestora, Organizatorul le va asigura acestora dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie si dreptul de a se adresa instantei, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 sinormelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii Campaniei vor trimite Organizatorilor pe adresa SC Effecta Merchandise Exchange SRL ­ Soseaua Pipera – Tunari nr. 1/4, Cladirea Nord City Tower , Etaj 2, Voluntari, Jud. Ilfov, Cod Postal 729941 o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

● Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze bugetului de stat impozitul pentru veniturile constand in premii obtinute de catre castigatori in conformitate cu prevederile Codul Fiscal aprobat prin legea 571/2003, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

● Campania poate inceta inainte de termen numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua Campania, dupa anuntarea prealabila a publicului.

● Regulamentul Oficial al Campaniei va fi publicat pe site­ul: www.vacantalowcost.ro.

 

 

 
Important: Preturile pentru biletele de avion, respectiv camerele de hotel prezentate pe Vacanta Low-Cost sunt valabile in momentul afisarii lor pe site, acestea putand varia in timp (chiar si in intervale foarte scurte de timp - in special in cazul biletelor de avion).

Daca nu ai gasit ce cautai si vrei oferta personalizata nu ezita sa ne scrii! Pentru a ne contacta click aici!

Vacante: Concurs, Homeycomb, Voucher Online


Aboneaza-te la Vacanta Low-Cost ca sa afli rapid de super-oferte precum Concurs: Castiga un voucher Homeycomb in valoare de 500 de lei care pot expira de la o zi la alta! Click aici pentru a te inregistra.Recomandari News

Concurs: poVESTE DIN ROMaNIA

Concurs: poVESTE DIN ROMaNIA

Publicat pe 26 August 2014 in News

Esti roman sau esti strain, conteaza mai putin. Ministerul Turismului asteapta de la tine (po)VEsTI din Romania ca sa faci cunoscute acele locuri care te-au impresionat.

Blue Air te scapa de sef

Blue Air te scapa de sef

Publicat pe 4 Aprilie 2011 in News

Ce-ati zice sa...GET RID OF YOUR BOSS?

CONCURS: Iubirea prinde aripi cu Blue Air si VacantaLowCost!

CONCURS: Iubirea prinde aripi cu Blue Air si VacantaLowCost!

Publicat pe 2 Februarie 2011 in News

Mare concurs mare!! Rezerva-ti un loc in avionul Blue Air "mare cat inima ta"! Punem la bataie 5 premii a cate 2 bilete de avion dus-intors catre orice destinatie Blue Air!