Concurs: poVESTE DIN ROMaNIA

Postat de Silvia Nistor,   26 August 2014 in News    
Concurs: poVESTE DIN ROMaNIA

Esti roman sau esti strain, conteaza mai putin. Ministerul Turismului asteapta de la tine (po)VEsTI din Romania ca sa faci cunoscute acele locuri care te-au impresionat.

 

Cum? Pai simplu. Realizeaza un film de maxim 5 minute in care sa prezinti intr-o maniera personala si autentica o zona, niste oameni sau traditii faine si inscrie-te in competitia "poVESTE DIN ROMaNIA". Prin filmul tau putem arata lumii de ce Romania merita vizitata.

 

In plus, pe langa aprecierea prietenilor care vor viziona si vota filmul tau, te asteapta si premii atractive: 1 x participare la Targul de la Londra + Expo Milano 2015 + coloana sonora semnata de Gheorghe Zamfir, 1 x participare la Targul de la Stuttgart si la Expo Milano 2015, 1 x vacanta in Romania.

 

Detalii despre concurs si Regulamentul Oficial al competitiei pot fi gasite pe www.romania.travel, iar inscrierea se face in perioada 20 august – 17 septembrie.

 
Important: Preturile pentru biletele de avion, respectiv camerele de hotel prezentate pe Vacanta Low-Cost sunt valabile in momentul afisarii lor pe site, acestea putand varia in timp (chiar si in intervale foarte scurte de timp - in special in cazul biletelor de avion).

Daca nu ai gasit ce cautai si vrei oferta personalizata nu ezita sa ne scrii! Pentru a ne contacta click aici!

Vacante: Concurs, Poveste Din Romania, Ministerul Turismului, Ant


Aboneaza-te la Vacanta Low-Cost ca sa afli rapid de super-oferte precum Concurs: poVESTE DIN ROMaNIA care pot expira de la o zi la alta! Click aici pentru a te inregistra.Recomandari News

Concurs: Castiga un voucher Homeycomb in valoare de 500 de lei

Concurs: Castiga un voucher Homeycomb in valoare de 500 de lei

Publicat pe 16 Noiembrie 2013 in News

Homeycomb pune la bataie un voucher de 500 de lei, numai bun pentru Sarbatori, exclusiv pentru voi, prietenii VLC!

Blue Air te scapa de sef

Blue Air te scapa de sef

Publicat pe 4 Aprilie 2011 in News

Ce-ati zice sa...GET RID OF YOUR BOSS?

CONCURS: Iubirea prinde aripi cu Blue Air si VacantaLowCost!

CONCURS: Iubirea prinde aripi cu Blue Air si VacantaLowCost!

Publicat pe 2 Februarie 2011 in News

Mare concurs mare!! Rezerva-ti un loc in avionul Blue Air "mare cat inima ta"! Punem la bataie 5 premii a cate 2 bilete de avion dus-intors catre orice destinatie Blue Air!