Wizz Air lanseaza in Romania noul card de credit BCR Wizz Air

Postat de Silvia Nistor,   8 Septembrie 2010 in News       2 comentarii    
Wizz Air lanseaza in Romania noul card de credit BCR Wizz Air

Cardul de credit BCR Wizz Air, primul de acest gen pe piata aeriana low-cost din Romania, ofera reduceri importante la achizitionarea serviciilor si biletelor de avion Wizz Air. Cardul este emis sub sigla MasterCard, in lei, cu limita maxima de 20.000 lei si perioada de gratie de pana la 53 de zile.

Daca iti faci cumparaturile prin cardul tau de credit BCR Wizz Air primesti puncte de loialitate pentru fiecare tranzactie, la orice comerciant sau pe internet. Poti utiliza punctele castigate pentru achizitionare de bilete de avion sau alte servicii (taxa de check-in, taxa de bagaje, etc.) la Wizz Air.

  • 2 puncte sunt creditate in contul de loialitate pentru fiecare 1 RON achitat la cumparaturi la orice comerciant utilizand cardul de credit BCR Wizz Air.
  • 4 puncte sunt creditate in contul de loialitate pentru fiecare 1 RON achitat pentru servicii Wizz Air (bilete de avion, taxa de bagaje, etc.) utilizand cardul de credit BCR Wizz Air direct pe siteul Wizz Air sau prin Call Center Wizz Air.
  • primesti si mai multe puncte in perioada lansarii: 20.000 de puncte (in valoare de 200 RON) vor fi creditate automat in contul de loialitate pentru fiecare din primii 2.000 de detinatori principali.
  • poti achizitiona bilete de avion sau alte servicii utilizand cardul de credit BCR Wizz Air fara a plati taxa de rezervare pe wizzair.com sau prin Call Center Wizz Air. Aceasta oferta este valabila pana pe 31 august 2011.
     

Mai multe detalii despre cardul de credit BCR Wizz Air aici si aici.

 
Important: Preturile pentru biletele de avion, respectiv camerele de hotel prezentate pe Vacanta Low-Cost sunt valabile in momentul afisarii lor pe site, acestea putand varia in timp (chiar si in intervale foarte scurte de timp - in special in cazul biletelor de avion).

Daca nu ai gasit ce cautai si vrei oferta personalizata nu ezita sa ne scrii! Pentru a ne contacta click aici!

Vacante: Low Cost, Wizz Air, Card De Credit, Bcr, Program Loialitate


Aboneaza-te la Vacanta Low-Cost ca sa afli rapid de super-oferte precum Wizz Air lanseaza in Romania noul card de credit BCR Wizz Air care pot expira de la o zi la alta! Click aici pentru a te inregistra.

Scrie intrebarile sau parerile tale: Wizz Air lanseaza in Romania noul card de credit BCR Wizz Air

mrs aisha bukafiaRaportRaporteaza

mrs aisha bukafia • la 06:34 pe 4 August 2016

O zi buna pentru oamenii buni din România, vreau să împărtășesc mărturia mea despre modul în care un Mrs bun mama Emiliana wilson m-au ajutat și de a schimba viața toată familia mea, cu o cantitate mare de împrumut, numele meu este Aisha Bukafia, am fost o dată victimă pentru creditorii fals, care mi promit, dar ma dezamăgit. i-au pierdut 5,000euro, atunci când am aplicat pentru 25,000euro. Aproape că a murit, am avut nici un loc pentru a merge. afacerea mea a fost distrusă, iar în procesul am pierdut daugther meu. Nu am putut suporta acest lucru se întâmplă din nou, m-am întâlnit un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, dna Emiliana Wilson, care în cele din urmă m-au ajutat asigura un împrumut în compania ei și am primit suma exactă am solicitat și am fost atât de fericit. Mamă bună, eu doresc să folosească această ocazie pentru a spune vă mulțumesc, și Allah continua să vă binecuvânteze. Îmi place, de asemenea, să folosească această oportunitate de a sfătui colegii români, că, dacă aveți nevoie de un împrumut reală și doresc să obțină un împrumut rapid la o rată a dobânzii de 2%, înregistrați numai prin dna Emiliana Wilson, prin e-mail: emilianawilson11@gmail.com. De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail, mrsaishabukafia @ gmail.com. pentru mai multe informatii.
ADRIANA JAVIERRaportRaporteaza

ADRIANA JAVIER • la 01:14 pe 13 Septembrie 2016

Bună ziua, numele meu este Adriana Javier, o victimă a fraudei în mâinile creditorilor false. i-au pierdut aproximativ 45.000 €, deoarece am nevoie de un capital mare de 200.000 €. Aproape că a murit, am avut nici un loc pentru a merge afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces am pierdut fiul meu. Nu am putut sta din nou, acest lucru se întâmplă. în decembrie 2014, am întâlnit un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, dna Camila pedro, că în cele din urmă m-au ajutat obținerea unui credit într-o companie. mamă bună Vreau să folosesc această ocazie pentru a vă mulțumesc, și poate Dumnezeu să continue să vă binecuvânteze. Am dori, de asemenea, să folosească această oportunitate de a consilia colegii români, că există mai mulți escroci acolo, așa că, dacă aveți nevoie de un împrumut, și doresc să obțină un credit rapid, înregistrați numai prin dna Camila pedro prin e-mail: camilapedro93@gmail.com. De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: javieradriana93@gmail.com. dacă aveți orice îndoială. te rog ea este singura persoană de încredere și de încredere. Mulțumesc.

2 comentarii.Recomandari News

8 Martie la Malaga: 4 nopti de la 225 euro / persoana (avion + cazare) - TOATE TAXELE INCLUSE

8 Martie la Malaga: 4 nopti de la 225 euro / persoana (avion + cazare) - TOATE TAXELE INCLUSE

Publicat pe 19 Februarie 2017 in Mini Vacante

8 Martie la Malaga: 4 nopti de la 225 euro / persoana in perioada 5 - 9 martie

Oferta Blue Air: Reducere de 20% la TOATE biletele!

Oferta Blue Air: Reducere de 20% la TOATE biletele!

Publicat pe 17 Februarie 2017 in Oferte avion

Blue Air ofera o reducere de 20% pe toate rutele pe care le opereaza in Romania.

Oferta Wizz Air: Reducere de 20% la TOATE biletele!

Oferta Wizz Air: Reducere de 20% la TOATE biletele!

Publicat pe 17 Februarie 2017 in City-Break

Wizz Air ofera o reducere de 20% pe toate rutele pe care le opereaza in Bulgaria.